Hoe zeg ik een domeinnaamregistratie op?

1. Ga naar de betreffende domeinnaam binnen uw account
  2. Zet de auto-renew uit (Let op;  dit kan alleen zolang u nog geen factuur voor de verlenging van deze domeinnaam heeft ontvangen!)
  3. Wanneer u wel al een factuur heeft ontvangen voor de verlenging van deze domeinnaam dan dient u contact met ons op te nemen.
Let wel: Wanneer u ook een hostingpakket (of andere diensten) bij ons afneemt en u ook deze diensten opzeggen, dan dient u hiervoor apart een opzegging aan ons door te geven.